Kostkunskap_Bold_webb

Om mig

Jag brinner för att sprida kunskap och inspirera till en hälsosam livsstil!

Filosofi

Jag tror att allt hälsa kommer inifrån. Det är inte bara vad vi stoppar i munnen, utan även vad vi matar våra tankar med. Allt hänger ihop. Dina tankar och känslor styr ditt beteende. Därför coachar jag holistiskt och går till roten av problemen. Jag vill att du ska uppnå optimala resultat, oavsett om det gäller idrott, kroppsfysik, mag-tarmbesvär, sjukdomsprevention eller mental hälsa. För att göra det jobbar jag med hälsans tre hörnpelare: nutrition, fysisk aktivitet och psykisk hälsa. Vi behöver alla dessa tre i balans för att kroppen – och knoppen – ska fungera optimalt.

Utbildning

Jag är utbildad nutritionist med kandidatexamen i nutrition från Stockholms universitet och Karolinska Institutet. Jag har fördjupat mina kunskaper inom idrottsnutrition och är kvalitetssäkrad rådgivare av Riksidrottsförbundet. Jag har valt att komplettera min utbildning med fristående kurser inom bland annat psykologi, beteendevetenskap och tarmhälsa för att kunna jobba brett med hälsa och välbefinnande. Min samlade kunskap ger mig bred kompetens att vägleda och stötta dig till en balanserad och hållbar livsstil – för hälsa i kropp, sinne och själ!

" Jag är även diplomerad SLH återhämtningsterapeut och snart licensierad personlig tränare"

Erfarenhet

→ Kostrådgivning & hälsocoaching 

→ Rådgivare i idrottsnutrition för idrottare

→ Diplomerad SLH Återhämtningsterapeut

→ Föreläsningar för företag, organisationer och föreningar (bl.a. Kristinehamns Kommun, Bröstcancerföreningen Värmland, Diabetesföreningen Kristinehamn och idrottsföreningen Tyresö Royal Crowns)

→ Gruppträning & personlig träning

→ Uppdrag som hälsoutvecklare 

→ Frilansskribent & nutritionsexpert i media

 Kontakta mig

Vill du komma i kontakt med mig? Vad kul! Fyll i frågeformuläret nedan så hörs vi!